6 kommentar(er)

Tryk her og skriv gerne en kommentar og giv din mening til kende. På forhånd,TAK.

2018.08.23 Skrevet af Poul lindberg
Endnu en test , da vi desværre ikke kan se jeres kommentarer . Håber vi får det rettet
2018.08.23 Skrevet af Poul Lindberg
Test
2014.08.11 Skrevet af Line Rishøj
Tusind tak for en meget meget flot "bil-kage" Alle gæster var meget imponerede over både smag og det flotte udseende. Stor ros til dig.
2014.07.27 Skrevet af Birger
Hej Eva,

Fantastisk kage til min mors 70 års fødselsdag. Først var der kamp blandt yngste generation om at måtte få dekorationerne og derefter kamp om at rose selve smagen og helhedsindtrykket fra den ældre generation. Og en særlig tak fra min mor.

We will be back!

2014.05.29 Skrevet af Mona Hoffmann
Det er nogle rigtig flotte kager du laver. Har været heldig at smage et par stykker af dem og alle har været super lækre.
2014.05.27 Skrevet af Vivi
Det er nogle super flotte kager du laver. Sjovt at man kan få dem lavet så personlige og så smager de rigtigt lækkert .

Jeg bager meget gerne kager mod bestilling og helst i god tid (min. 3 uger før). Så står du på et tidspunkt og mangler en kage, til en special lejlighed, er du velkommen til, at kontakte mig, så finder vi ud af noget. Du bestemmer selvfølgelig, hvilke smag, form og udseende, kagen skal have og ud fra det, finder jeg frem til en rimelig pris,som ligger mellem kr. ca 30,00 og 35,00 pr. person. Betalingen foregår forud min.2 uger før kagen afhentes, til Mobile Pay eller et kontonr, jeg mailer til dig. Prisen er svær, at give på forhånd ( så det er en ca.pris), da det helt kommer an på, hvad der skal i og hvor mange den er til.

 

Du er velkommen til, at ringe til mig, alle ugens dage. Træffes bedst mellem 9.00 til 17.00.

Send mig en e-mail

Kontakt mig

Find mig her