Om Eva

Hej, jeg hedder Eva og har en rigtig stor hobby. Jeg er nemlig en passioneret kagebager. Jeg elsker simpelthen at bage, om det er stort eller småt bagværk, gør ingen forskel. Jeg har altid godt kunnet lide, at være i køkkenet og lave mad og bage, men det er som om, bagningen har taget overhånd med tiden, efter jeg har været på forskellige kurser i både kagebagning og konditorkunst. 

 Jeg bager meget og tit, og har heldigvis en familie- og vennekreds, der er glade for kager og aldrig siger nej tak, til en smagsprøve. I mine kage bruger jeg inspiration fra både tv og blade, men prøver så vidt det er muligt, at sætte mit eget præg på kagerne. Jeg kaster mig gerne ud i opgaver, der kræver lidt mere end en drømmekage eller almindelig lagkage. Det kan være specielle ønsker til en særlig lejlighed, hvor familie, venner eller andre, lige står og mangler den helt rigtige kage. Det kan være alt, lige fra en dåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup eller noget helt andet.

Når vi kommer til smag og udseende på kagen, er der mange muligheder. Så det er helt efter, dine ønsker og ideer, til tema, udseende og indhold.

Jeg gør selvfølgelig mit til, at det bliver en god oplevelse.

 

Igang i køkkenet

kagerier, kager, hjemmebag, lagkager, dåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, mærkedage

Så er der gang i den store bryllupskage